Παπαρίζου - Μαυρίδης: Τα βρίσκουν;

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Τα βρίσκουν;

Έπειτα από τα τόσα εξώδικα που έχουν ανταλλάξει, φαίνεται τελικά ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρήκαν ένα κοινό σημείο στη μεταξύ τους κόντρα...

Μία δόση του εμβολίου κατά της νέας γρίπης είναι αρκετή
Παπαρίζου - Μαυρίδης: Τα βρίσκουν;
Έπειτα από τα τόσα εξώδικα που έχουν ανταλλάξει, φαίνεται τελικά ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρήκαν ένα κοινό σημείο στη μεταξύ τους κόντρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δέχθηκε τον διαχειριστικό έλεγχο της εταιρείας που έχει μαζί με τον άλλοτε αγαπημένο της, απαντώντας του, όμως, με ένα εξώδικο. Μάλιστα, η συνάντηση, που είχε κανονιστεί για την περασμένη Παρασκευή, δεν έγινε ποτέ, μιας και η Έλενα βρίσκεται ακόμη στη Σουηδία.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια στο εξώδικό της ξεκαθαρίζει ότι συμφωνεί στο να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος και μέσα στις επόμενες μέρες θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται.

«Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστικός έλεγχος θα γίνει και από ό,τι γνωρίζω και η κυρία Παπαρίζου επιθυμεί να γίνει», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του Τόνυ.

Αυτό που περιμένει τώρα η πλευρά του Τόνυ είναι να επιστρέψει από τη Σουηδία η γνωστή τραγουδίστρια και μαζί με τον διαχειριστικό έλεγχο να γίνει και το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης