«Η Τζένη στέκεται στον Πέτρο σαν βράχος»

«Η Τζένη στέκεται στον Πέτρο σαν βράχος»

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψαν μέχρι τον Βόλο κι εκεί ο εκδότης συνάντησε τη μητέρα του και παλιούς καλούς του φίλους...

«Η Τζένη στέκεται στον Πέτρο σαν βράχος»
Με τον Πέτρο Κωστόπουλο πέρασε το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η Χριστίνα Πολίτη, όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Πρωινό Ant1». Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του Πέτρου Κωστόπουλου, τον Βόλο κι εκεί ο πρώην εκδότης συνάντησε τη μητέρα του και παλιούς καλούς του φίλους.

Η γνωστή κοσμοκογράφος, λοιπόν, μιλώντας για την κατάσταση του Πέτρου Κωστόπουλου έπειτα από την οικονομική κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, είπε: «Είναι πολύ στενοχωρημένος και βρίσκεται σε ένα σοκ. Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο είναι ότι αυτό που συμβαίνει θέλει να το φτιάξει, να το διορθώσει. Θέλει να πληρώσει τον κόσμο, θέλει να κάνει καινούργια πράγματα και να ξεμπλέξει από όλο αυτό που του έχει συμβεί… Προτεραιότητά του είναι να βγει από το τούνελ που έχει μπει και να βρει έναν τρόπο για να ξεπληρώσει τον κόσμο, τον οποίο έχει έννοια».

Κλείσιμο
Μάλιστα η Χριστίνα Πολίτη μίλησε και για τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν κατάφερε να περάσει το τριήμερο με τον σύζυγό της, εξαιτίας μιας ίωσης που ταλαιπωρεί τον γιο τους: «Είναι σιωπηλή, όπως είναι πάντα. Έχει πάθει σοκ από κόσμο που δεν περίμενε να μιλήσει άσχημα ή να μιλήσει τόσο εύκολα δημοσίως για την οικογένειά της και είναι πολύ πληγωμένη. Στέκεται δίπλα του σαν βράχος είναι απίστευτο το πώς του συμπαραστέκεται δίπλα του».   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης