«Θα το κάνουμε το επόμενο βήμα με τη Ζέτα»

«Θα το κάνουμε το επόμενο βήμα με τη Ζέτα»

Οι φήμες που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012 όλο και «φουντώνουν»...

«Θα το κάνουμε το επόμενο βήμα με τη Ζέτα»
Η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια είναι από τις πιο πολυσυζητημένες της ελληνικής showbiz και οι φήμες που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012 όλο και «φουντώνουν».
 
Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του στο «Ζυγό» το βράδυ της Παρασκευής, δε δίστασε να πει πως κάποια στιγμή θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα με την αγαπημένη του… ωστόσο αυτό δε θα γίνει μέσα στο 2012.

«Μέσα στο χρόνο αυτό δεν ξέρω. Δεν το φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Μιχάλης αναφερόμενος στο φημολογούμενο γάμο του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και συνέχισε: «Όταν νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει, πως σε ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα, που σε καταλαβαίνει, σε νιώθει, μπορείς να επικοινωνήσεις κι έχει τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς, τότε κάποια στιγμή θα κάνεις το επόμενο βήμα. Δουλεύει ενστικτωδώς αυτό. Δεν το ξέρεις, το μαθαίνεις και κάπως γεννιέται μέσα σου αυτή η ανάγκη. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να αποκτήσω παιδιά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης