«Η σχέση μου με τη Ζέτα έχει γερά θεμέλια»

«Η σχέση μου με τη Ζέτα έχει γερά θεμέλια»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι η σχέση τους πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ...

«Η σχέση μου με τη Ζέτα έχει γερά θεμέλια»
Στον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης, τον «Love Radio», βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι η σχέση τους πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ.

«Το να διατείνεται κανείς ότι μια σχέση είναι αναληθής και ψεύτικη είναι εκ των πραγμάτων μια προσβλητική και αυθάδης ερώτηση… Το χειρότερο στη ζωή μας είναι η ανακύκλωση φθηνών, ευτελών, διαδόσεων και πραγμάτων. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι ό,τι χειρότερο», απάντησε ο τραγουδιστής, που όπως είπε δεν εκνευρίζεται για όσα ακούγονται. «Κάποιες φορές είμαι υπεράνω. Μέσα από όλα αυτά αναδεικνύεται η κακοπιστία, η κακοβουλία και ο φθόνος ορισμένων. Η κακία είναι μεταδοτική», εξήγησε ο Μιχάλης ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε: «Η σχέση μου με τη Ζέτα έχει γερά θεμέλια. Αν καταλήξει κάπου, θα το δείξει ο χρόνος».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η Ζέτα είχε απαντήσει κι εκείνη στους επικριτές της σχέσης της με τον γνωστό τραγουδιστή, λέγοντας: «Όσα μου μεταφέρετε ξεπερνάνε κατά πολύ τα δικά μου όρια. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τη λογική του να ''πουλήσουμε'' και να διαφημιστούμε. Αυτά όλα προέρχονται από άρρωστα και διαστροφικά μυαλά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να πείσω κάποιον γι' αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πού στηρίζονται όσα λέγονται. Μου φαίνονται παράλογα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης