Η Δούκισσα Νομικού δε νιώθει ενοχές για τα cupcakes

Η Δούκισσα Νομικού δε νιώθει ενοχές για τα cupcakes

Καλεσμένη της Eλένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Δούκισσα Νομικού και στην κουβέντα των δύο γυναικών δεν θα μπορούσε να μην είναι και η πολυσυζητημένη εμφάνιση...

Η Δούκισσα Νομικού δε νιώθει ενοχές για τα cupcakes
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Δούκισσα Νομικού και στην κουβέντα των δύο γυναικών δεν θα μπορούσε να μην είναι και η πολυσυζητημένη εμφάνιση της όμορφης παρουσιάστριας στη σκηνή του «MadWalk».

«Σήμερα, μου έχεις έρθει ντυμένη Δούκισσα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια στη Δούκισσα και δε δίστασε να παραδεχθεί: «Προχθές, με ξάφνιασες. Αισθητικά, αυτό που είδαμε ήταν άψογο. Είδαμε μια πολύ ωραία κοπέλα με ένα τέλειο κορμί, ντυμένη μέσα στη μόδα -γιατί ήταν μια βραδιά μόδας. Αλλά ομολογώ ότι μου έκανε πολύ προκλητικό για σένα. Όχι ότι ήταν κάτι κακό. Αλλά ήταν ξάφνιασμα για μένα. Σε έχω για πιο συντηρητικό κορίτσι».

Από την πλευρά της, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού εξήγησε: «Αυτή η εμφάνιση δε σημαίνει ότι άλλαξα προφίλ. Δε νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για αυτή, ούτε νιώθω ενοχές… όλο αυτό ήταν στα πλαίσια ενός show, ενός μεγάλου show που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από ένα αντίστοιχο της Αμερικής».

«Εγώ έλεγα στα παιδιά ότι νομίζω ότι εσύ δεν αισθανόσουν άνετα. Εγώ ένιωθα ότι ναι μεν συμμετέχεις σε ένα fashion show, αλλά ακόμα δεν το’ χες για τόσο προκλητική εμφάνιση, εσύ η ίδια, η ψυχή σου», της είπε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη με τη Δούκισσα να προσθέτει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν  έβλεπα δεξιά και αριστερά. Είχε τόσα φώτα, και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μην πέσω. Το θέμα είναι όμως ότι ακούστηκαν πολλά σχόλια και χαρακτηρισμοί, όπως “πρόστυχο”, “χυδαίο”, “φθηνό”, που τα βρήκα άτοπα… Έκανα κάτι, ήθελα και το έκανα… Εγώ χαίρομαι μόνο που οι δικοί μου είναι καλά με αυτό και τους άρεσε».

Δείτε παρακάτω την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Δούκισσας...
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης