Στις φυλακές Άμφισσας ο Λάκης Γαβαλάς

Στις φυλακές Άμφισσας ο Λάκης Γαβαλάς

Λόγω έλλειψης χώρου στον Κορυδαλλό...

Στις φυλακές Άμφισσας ο Λάκης Γαβαλάς
Στην Άμφισσα θα μεταφερθεί ο Λάκης Γαβαλάς, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων  του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.

Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.

Ακόμα και αν οι δικηγόροι του καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διαδικασία αυτή δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο  μήνα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς, που χρωστάει συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη για τρίτη φορά με τη διαδικασία του αυτόφωρου για το ποσό των 150.000 ευρώ, και αποτελεί τον μοναδικό από τους 155 συλληφθέντες που οδηγείται σε κελί.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr άτομο από το φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία της μόδας, «είναι άδικο να οδηγείται στη φυλακή μόνο ο Λάκης. Άλλωστε ο ίδιος, εάν παραμείνει στη φυλακή, δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος του, άρα το κράτος δεν θα πάρει χρήματα».     

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης