Χεράκι - χεράκι για ψώνια η Ελένη και ο Ματέο

Χεράκι - χεράκι για ψώνια η Ελένη και ο Ματέο

Κυκλοφορώντας όλο και περισσότερο μαζί τους τελευταίους μήνες, σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, η Ελένη και ο Ματέο

Χεράκι - χεράκι για ψώνια η Ελένη και ο Ματέο
Χαλαροί, ευδιάθετοι και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο με εκείνους προκειμένου να τους απαθανατίσουν, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έκαναν τις αγορές τους στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Κυκλοφορώντας όλο και περισσότερο μαζί τους τελευταίους μήνες, σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους που απέφευγαν συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον όσων τους συνάντησαν από κοντά. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», η Ελένη και ο Ματέο «δεν περιορίζουν πλέον ούτε στο ελάχιστο τη δημόσια ζωή τους. Αποδέχονται με ευχαρίστηση τις προσκλήσεις των φίλων τους τόσο σε εξόδους, όσο και σε σπίτια οικείων προσώπων. Δε διστάζουν μάλιστα να εκφράσουν χωρίς αναστολές την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, καθώς είναι διαχυτικοί και ιδιαίτερα προστατευτικοί μεταξύ τους».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης