Ν. Λοτσάρη: Ο Κωνσταντίνος μου έκανε πρόταση γάμου ενώ τρώγαμε σουβλάκια

Ν. Λοτσάρη: Ο Κωνσταντίνος μου έκανε πρόταση γάμου ενώ τρώγαμε σουβλάκια

Για τον σύζυγό της ή αλλιώς το alter ego της, όπως αποκαλεί τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, μίλησε η Νίνα Λοτσάρη, ενώ αποκάλυψε πώς ο σύζυγός της, της έκανε πρόταση γάμου.

Ν. Λοτσάρη: Ο Κωνσταντίνος μου έκανε πρόταση γάμου ενώ τρώγαμε σουβλάκια
Για τον σύζυγό της ή αλλιώς το alter ego της, όπως αποκαλεί τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, μίλησε η Νίνα Λοτσάρη, ενώ αποκάλυψε πώς ο σύζυγός της και πατέρας των δύο της παιδιών, της έκανε πρόταση γάμου.

«Με τον Κωνσταντίνο κάνουμε πράγματα που μόνη μου δεν θα είχα καταφέρει. Θεωρώ ότι δεν βρέθηκε τυχαία στη ζωή μου. Έπρεπε να συναντηθούμε για να φέρουμε στον κόσμο δύο παιδιά και να γίνει ο ένας το alter ego του άλλου. Εκεί που ασχολιόταν ως σύμβουλος σε πολυεθνικές, παράτησε τα πάντα, χωρίς να του το ζητήσω εγώ, και έγινε παραγωγός στις δουλειές που κάνουμε. Είναι πολύ σπάνιο να καταφέρει να επιβιώσει ένα ζευγάρι που κάνει την ίδια δουλειά. Εμάς αυτό μας έφερε πιο κοντά. Η συνύπαρξή μας έφερε κόντρες, διαφωνίες, αλλά πολύ δημιουργικές. Καταλάβαμε ότι αυτό που κάναμε ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο. Ό,τι δημιουργήσαμε στο βαριετέ μαζί, το κάναμε από το απόλυτο μηδέν, με πρόγραμμα και στρατιωτική πειθαρχία», είπε η εντυπωσιακή show woman στο περιοδικό «People».

Κλείσιμο
Αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς ο Κωνσταντίνος της έκανε πρόταση γάμου, είπε: «Γνωριζόμασταν μόλις είκοσι μέρες όταν μου έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια. Φυσικά είπα “ναι” αμέσως».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης