Μ. Σολωμού: Ο Πάνος δίνει την εντύπωση ότι είναι αλκοολικός και ναρκομανής

Μ. Σολωμού: Ο Πάνος δίνει την εντύπωση ότι είναι αλκοολικός και ναρκομανής

Για την παιδική της ηλικία, τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε η Μαρία Σολωμού...

Μ. Σολωμού: Ο Πάνος δίνει την εντύπωση ότι είναι αλκοολικός και ναρκομανής
Για την παιδική της ηλικία, τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε η Μαρία Σολωμού, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Δεν ήμουν όμορφη στα είκοσι, τώρα είμαι πολύ καλύτερη», παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για την παιδική της ηλικία αποκάλυψε: «Ήμουν πάρα πολύ μαζεμένο παιδάκι, μέχρι τα δώδεκα. Μετά δεν ξέρω τι κλίκαρε στο κεφάλι;…», είπε ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που δούλευε πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί, χωρίς να το γνωρίζει ο μπαμπάς της.  «Ο μπαμπάς μου δεν ήξερε ότι δούλευα πόρτα στο Mercedes. Η μαμά με είχε πάρει από πίσω και το είδε. Δεν πλησίασε καν».

Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τον Πάνο Μουζουράκη: «Η πρώτη εντύπωση που δίνει ο Πάνος σε πάρα πολύ κόσμο είναι ότι είναι αλκοολικός και ναρκομανής, μπορεί και να τραγουδάει, δεν το ξέρουμε αυτό… Εμένα μου αρέσει. Σαν σύνολο. Επειδή τον ήξερα από πριν, δεν μπορώ να πω ότι ξαφνικά ανακάλυψα τα μπλε του μάτια».
 
Κλείσιμο
Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, η ηθοποιός το απέκλεισε, ενώ σχετικά με το τι θεωρεί η ίδια σέξι σε έναν άντρα, απάντησε: «Το σέξι είναι πολύ υποκειμενικό. Εμένα σε έναν άντρα με τραβάει ο τρόπος που κινείται. Πώς πιάνει τα αντικείμενα, πώς κάθεται, πώς φέρεται. Κάθε άνθρωπος είναι πολύ μοναδικός».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης