Κατερίνα Θάνου: Ήξερα ότι η αλήθεια θα λάμψει

Κατερίνα Θάνου: Ήξερα ότι η αλήθεια θα λάμψει

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη και δικαιωμένη», λέει η Κατερίνα Θάνου αναφερόμενη στην αθώωσή της έπειτα από τη μακροχρόνια περιπέτεια που έζησε μαζί με τον Κώστα Κεντέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Κατερίνα Θάνου: Ήξερα ότι η αλήθεια θα λάμψει
«Αισθάνομαι ανακουφισμένη και δικαιωμένη», λέει η Κατερίνα Θάνου αναφερόμενη στην αθώωσή της έπειτα από τη μακροχρόνια περιπέτεια που έζησε μαζί με τον Κώστα Κεντέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. «Σίγουρα ήταν μία δίκη που κράτησε πολλά χρόνια, με ταλαιπώρησε και πολλές φορές μου δημιούργησε κακή διάθεση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα πήγαν πολύ καλά... Νιώθω λυτρωμένη και δικαιωμένη», συνέχισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ Weekly» η Ολυμπιονίκης.

Όπως δήλωσε σε όλη αυτή την περιπέτεια είχε στο πλευρό της την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους, που την στήριζαν και ήταν δίπλα της σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, παρόλα αυτά την ίδια στιγμή, όμως, δεν έκρυψε ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Πολλές φορές ένιωσα να έχω εμπόδια, τοίχους υψωμένους μπροστά μου, δυσκολίες αναποδιές, στραβαπατήματα. Θεωρώ, όμως, ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει αυτά τα συναισθήματα χαράς και λύπης, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί στη ζωή του… Από τη στιγμή που ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου και με όσα είχαν γίνει, ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλά. Πίστευα μέσα μου ότι θα ερχόταν η στιγμή που η αλήθεια θα έλαμπε».

Όσο για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά της να αποκτήσει τη δίκη της οικογένεια, απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να έρθει στη ζωή μου. Όταν, βέβαια, θα υπάρχει δίπλα μου ένας άνθρωπος που θα θέλει αυτό που θα θέλω κι εγώ».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης