"Τρέμω για τη ζωή της αδελφής μου!" λέει η Όλγα Φαρμάκη

"Τρέμω για τη ζωή της αδελφής μου!" λέει η Όλγα Φαρμάκη

Στην εντατική η νεαρή κοπέλα, έπειτα από πυροβολισμό του Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος μιλά για ατύχημα - Έκκληση φίλων και συγγενών να βρεθεί αίμα ομάδας 0 Αρνητικό

"Τρέμω για τη ζωή της αδελφής μου!" λέει η Όλγα Φαρμάκη
Σοκ στο χώρο της show biz έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε και τραυμάτισε την αδερφή της συντρόφου του, Όλγας Φαρμάκη.  

Η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ με τραύμα στην αριστερή βουβωνική χώρα.

Κλείσιμο
Η κατάσταση της κοπέλας είναι αυτή την ώρα σταθερή αλλά κρίσιμη, σύμφωνα με τον χειρούργο Διονύση Πινιαλίδη.

Την ίδια στιγμή φίλοι και συγγενείς, κάνου έκκληση μέσω Facebook και Twitter, σε όσους έχουν αίμαι ομάδας 0 Αρνητικό, να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με το Νοσοκομείο.

Οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταματήσουν την αιμορραγία και ευελπιστούν ότι αν η κατάσταση της παραμείνει σταθερή τότε θα μπορεί να διαφύγει τον κίνδυνο.

«Είναι κρίσιμο το πρώτο 24ωρο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πινιαλίδης.

«Τρέμω για τη ζωή της αδερφής μου» δήλωσε νωρίτερα στο protothema.gr η Όλγα τονίζοντας ότι πρόκειται για ατύχημα.

Η Γωγώ Φαρμάκη  μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον  32χρονο στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε.

Όλα ξεκίνησαν στις 06:20 τα ξημερώματα. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην Αστυνομία ο δράστης, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, όταν, την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στην βουβωνική χώρα, και μετά σφηνώθηκε στο ιερό οστό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά από δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοχρησία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης