Κ. Παπουτσάκη: Αν κάτι τελειώνει άδοξα, δεν αξίζει να μιλάς γι’ αυτό

Κ. Παπουτσάκη: Αν κάτι τελειώνει άδοξα, δεν αξίζει να μιλάς γι’ αυτό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι στα καλύτερά της, αφού ο χωρισμός της με τον Ορέστη Τζιόβα φαίνεται να της έχει στοιχίσει πολύ.

Κ. Παπουτσάκη: Αν κάτι τελειώνει άδοξα, δεν αξίζει να μιλάς γι’ αυτό
Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι στα καλύτερά της, αφού ο χωρισμός της με τον Ορέστη Τζιόβα φαίνεται να της έχει στοιχίσει πολύ. Πριν λίγες μέρες μάλιστα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δε δίστασε να δακρύσει στον αέρα. Τώρα, η γνωστή ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και η απάντησή της σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την προσωπική της ζωή, είναι: «Όταν κάτι τελειώνει με άδοξο τρόπο, δεν αξίζει τον κόπο να μιλήσεις γι’ αυτό».

«Έχω πάψει να μιλάω για τα προσωπικά μου», λέει αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και συνεχίζει: «Όταν αρχίζεις το πανηγύρι, δεν το σώζεις. Αν βγεις και πεις είμαι μ’ αυτόν, σου χρεώνουν ότι προβάλλεις τη ζωή σου. Αν το κρατάς για σένα και προσπαθείς να το προφυλάξεις, σε κατηγορούν ότι το κάνεις για να ιντριγκάρεις».
 
Όσο για παιδιά και οικογένεια; «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί… Αν δεν μπορέσω να κάνω παιδί, θα σκεφτώ σίγουρα την υιοθεσία». Το γάμο, πάντως, δεν τον σκέφτεται: «Δεν έχω φανταστεί ποτέ το γάμο. Ούτε όταν ήμουν παιδί. Αυτό που έλεγα πάντα ήταν ότι γύρω στα τριάντα θα ήθελα να γίνω μαμά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης