Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη

Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τις σχέσεις, για την εξαπάτηση, ενώ δε δίστασε να δακρύσει on air όταν αναφέρθηκε στον μπαμπά της.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν χθες η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τις σχέσεις, για την εξαπάτηση, ενώ δε δίστασε να δακρύσει on air όταν αναφέρθηκε στον μπαμπά της.

Η γνωστή ηθοποιός που χώρισε πρόσφατα με τον Ορέστη Τζιόβα τόνισε ότι μία σχέση τελειώνει αν έχει υπάρξει υποκρισία και αν έχουν τελειώσει όλα τα συναισθήματα: «Εγώ δεν έχω εξαπατήσει ποτέ καμιά μου σχέση δεν παίζω παιχνίδια. Όταν είμαι κάπου είμαι εκεί ψυχή τε και σώματι… Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να τελειώσει κάτι. Κάτι γίνεται και κάποια στιγμή τελειώνει. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την θεατρική παράσταση, «Δούλες», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της: «Ασχολήθηκα με την υποκριτική γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο... Ήθελα να παίξω ωραίους ρόλους, χωρίς να έχω σαφή εικόνα για το πώς θα ήθελα να είμαι». Όταν, μάλιστα, θυμήθηκε τις συμβουλές που της έχει δώσει ο πατέρας της συγκινήθηκε και δάκρυσε.

«Ο μπαμπάς μου είπε σχεδόν αφότου γεννήθηκα πως είμαι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Δεν ξέρω πως το είδε αλλά είναι και λίγο χαζομπαμπάς», εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης