Αγγελική Νικολούλη: Είμαι πάντα ερωτευμένη

Αγγελική Νικολούλη: Είμαι πάντα ερωτευμένη

Μετά το χωρισμό της η Αγγελική Νικολούλη πέρασε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού και σήμερα είναι πολύ καλά. Είναι όμως ερωτευμένη;

Αγγελική Νικολούλη: Είμαι πάντα ερωτευμένη
Μετά το χωρισμό της η Αγγελική Νικολούλη πέρασε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού και σήμερα είναι πολύ καλά. Είναι όμως ερωτευμένη; «Πάντα είμαι ερωτευμένη. Αλλά με τη ζωή. Εκεί είναι η διαφορά. Κι αυτός ο έρωτας κρατάει χρόνια», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» η δημοσιογράφος.

Όσο για τις τελευταίες εξελίξεις στο κανάλι του Alter η Αγγελική Νικολούλη δηλώνει αισιόδοξη: «Η περιπέτεια συνεχίζεται για όλους όσους εργαζόμαστε εκεί. Συμπληρώσαμε ένα χρόνο με πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα, από τη μια το κανάλι άνοιγε κι από την άλλη έκλεινε. Από τη μια πληρωνόμαστε, από την άλλη δεν πληρωνόμαστε. Το πρόβλημα διαιωνίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα δούμε “φως στο τούνελ”... Όσοι εργαζόμαστε εκεί έχουμε τη θετική διάθεση για να τα παραμερίσουμε όλα, αλλά φοβάμαι αλλά αυτό δεν αρκεί».

Για το ενδεχόμενο να κάνει μια νέα σχέση στη ζωή της, η γνωστή δημοσιογράφος τονίζει: «Ξέρεις καμιά γυναίκα που είναι ζωντανός, δημιουργικός και θετικός άνθρωπος να μην είναι έτοιμη για μια σχέση;» και συμπλήρωσε: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης