Σίσσυ Χρηστίδου: Τη Ράνια τη λάτρεψα

Σίσσυ Χρηστίδου: Τη Ράνια τη λάτρεψα

Για την παλιά καλή της φίλη, Ράνια Θρασκιά, κλήθηκε να μιλήσει μέσα από το «Πρωινό Ant1» η Σίσσυ Χρηστίδου και η αμηχανία στην οποία ήρθε η παρουσιάστρια ήταν εμφανής.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τη Ράνια τη λάτρεψα
Για την παλιά καλή της φίλη, Ράνια Θρασκιά, κλήθηκε να μιλήσει μέσα από το «Πρωινό Ant1» η Σίσσυ Χρηστίδου και η αμηχανία στην οποία ήρθε η παρουσιάστρια ήταν εμφανής. Με αφορμή την προβολή του βίντεο με τη συνέντευξη της Ράνιας στην εκπομπή «LifeStyle» του Alter ο Χρήστος Φερεντίνος ρώτησε τη Σίσσυ: «Δεν είναι κολλητή σου η Ράνια; Ήξερα ότι παρουσιάζατε μαζί μια εκπομπή παλιά».

Όσο για την απάντηση της Σίσσυς; Του εξήγησε πως οι δυο τους δεν είναι πλέον κολλητές, ενώ δε θέλησε να πει περισσότερα. «Θα προτιμούσα να μην κάνω αυτή τη συζήτηση, ξέρεις γιατί; Γιατί θα φανεί σαν να σου έχω πει “ρώτα με”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ιδέα ο Χρήστος. Η Ράνια είναι ένας άνθρωπος που λάτρεψα και συνεχίζω να αγαπάω πάρα πολύ και είναι μες στην καρδιά μου και την ψυχή μου. Και της εύχομαι να πάνε όλα καλά... Δεν θέλω να το συζητήσω, γιατί δεν θέλω να επεκταθεί και να φανεί ότι κάναμε αυτή την κουβέντα επίτηδες. Σε άλλη φάση δεν έχω κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε. Ας το σταματήσουμε εδώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης