Η παρουσίαση της νέας εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»

Η παρουσίαση της νέας εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»

«Η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης ήταν κάτι που συζητούσαμε καιρό. Με τη συμβολή του Γιώργου Παπαδάκη, αρχικά και του Χρήστου Φερεντίνου έπειτα, πήρε σάρκα και οστά», τόνισε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος

Η παρουσίαση της νέας εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»
«Η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης ήταν κάτι που συζητούσαμε καιρό. Με τη συμβολή του Γιώργου Παπαδάκη, αρχικά και του Χρήστου Φερεντίνου έπειτα, πήρε σάρκα και οστά», τόνισε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με αφορμή την παρουσίαση της νέας πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Πρωινό ΑΝΤ1». Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν όλοι τους εκεί και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και μυστικά της νέας εκπομπής. Στο καλωσόρισμά του ο Γιάννης Λάτσιος ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπαδάκη για την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το σταθμό, καθώς και τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και τη Λίτσα Πατέρα, που πλέον αποτελούν σταθερές αξίες για τον ΑΝΤ1.

Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού στη συνέχεια υπογράμμισε: «Η νέα εκπομπή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 είναι μια εκπομπή με διακριτούς ρόλους. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό magazino που ανοίγει καθημερινά την ατζέντα της ημέρας. Ξεκινώντας με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ενημέρωση με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ στην πορεία το περιεχόμενο θα στρέφεται σε πιο χαλαρή και περισσότερο γυναικεία  θεματολογία. Το διάστημα αυτό θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον ενότητες: αυτή της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα, και της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Στρατής Λιαρέλης, για να τονίσει: «Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στο τηλεοπτικό κοινό μια χρήσιμη και ευχάριστη καλημέρα το πρωί κι ένα “γεια” στις 13.00 που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Φυσικά, πάντα με σεβασμό στο κοινό. Το “Πρωινό ΑΝΤ1” θα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και κοινά. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, αλλά και πολλές φορές εκπλήξεις, αν η επικαιρότητα το ζητά, καθώς ο τηλεθεατής θα είναι ανά πάσα στιγμή γνώστης του τι συμβαίνει».

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στο νέο «Πρωινό ΑΝΤ1» δήλωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν αλλάζουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Το μόνο που αλλάζει είναι πως γινόμαστε πιο φρέσκοι, αυτή είναι και η μόνη αλλαγή.  Στόχος μας και πάλι είναι η σωστή ενημέρωση με καλή διάθεση και χαμόγελο. Θα λέμε τα πράγματα όπως είναι, όμως και με δόσεις χιούμορ, όταν η επικαιρότητα μας το επιτρέπει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως αυτή είναι μια πρόκληση σε μια σημαντική καμπή της καριέρας του, αλλά και μια νέα σελίδα στην ιστορία της τηλεόρασης. «Είμαι περήφανος που πολλοί άνθρωποι θα δουλέψουν μαζί μας. Η ενημέρωση της πρωινής ζώνης είναι κάτι που δημιούργησα και λάτρεψα. Θα συνεχίσω να το υπηρετώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!».

Τέλος ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι μέλος της ομάδας και ευχαρίστησε τον Γιάννη Λάτσιο για την εμπιστοσύνη του. «Η ομάδα συνδέεται από το πρωί ως το μεσημέρι.  Είμαστε διαφορετικά τρένα, αλλά έχουμε δέσει καλά, αυτό φάνηκε και από το τηλεοπτικό σποτ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης