Σκορδά - Λιάγκας: Το άγχος και η αγωνία της πρεμιέρας

Σκορδά - Λιάγκας: Το άγχος και η αγωνία της πρεμιέρας

Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Πρωινού mou» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και το άγχος που είχαν για την πρώτη εκπομπή της σεζόν.

Σκορδά - Λιάγκας:  Το άγχος και η αγωνία της πρεμιέρας
Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Πρωινού mou» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και το άγχος που είχαν για την πρώτη εκπομπή της σεζόν. Το επιτυχημένο δίδυμο του Mega μίλησε στο «Made Ιn Star», ενώ η Φαίη σε τηλεφωνική με το «Πολύ μπλα μπλα» και την καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτισλή  περιέγραψε πόσο δύσκολο ήταν να αποχωριστεί το παιδί της και να πάει στο πλατό.

Το άγχος και η αγωνία της πρώτης ημέρας ήταν μεγάλο και για τους δύο παρουσιαστές. «Νομίζω πως αυτό το χτυποκάρδι δεν λείπει από την πρεμιέρα. Σαν παιδάκι που πάει πρώτη μέρα στο σχολείο νιώθω εγώ», δήλωσε η Φαίη, με τον Γιώργο Λιάγκα της να συμφωνεί: «Υπήρχε ένα άγχος πίσω από τις κάμερες, πριν να μπούμε, αλλά τα πρώτα λεπτά υπάρχει πάντα ένα άγχος, δημιουργικό. Μετά, όσο κύλησε η εκπομπή και ξαναβρέθηκε το παρεάκι και φάνηκε ότι η χημεία είναι ίδια με την περσινή, τα πράγματα γίνανε πιο εύκολα».

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στην εκπομπή του Alter «Πολύ μπλα μπλα» περιέγραψε πόσο δύσκολο της ήταν να αφήσει το μωράκι της και να πάει για δουλειά: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Στην αρχή ένιωθα πάρα πολλές τύψεις, μετά όταν έφτασα στη δουλειά ήταν λίγο καλύτερα. Είναι τελείως διαφορετική η καθημερινότητά μου. Άλλες φορές, πριν από πρεμιέρα θα σκεφτόμουν να κάνω αποτρίχωση, να κάνω φρύδια, να κάνω ρίζα. Τώρα, όλα αυτά είναι σε πολύ δεύτερη μοίρα».
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης