Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω με το γάμο μου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω με το γάμο μου

Σε λίγες μέρες, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Μητρογιάννη...

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω με το γάμο μου
Σε λίγες μέρες, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Μητρογιάννη και λίγο πριν το γάμο της η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να μιλάει για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

«Είναι πολύ προσωπικό το γεγονός. Δεν χρειάζεται να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που βάζει δημοσιότητα στα προσωπικά του. Δεν είναι δουλειά», είπε, ενώ τόνισε πως δε θέλει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει με το γάμο της: «Νομίζω ότι ποτέ δεν προκαλούσα και ούτε τώρα σκοπεύω να κάνω κάτι εκκωφαντικό, απλά είναι μια στιγμή την οποία θέλω να περάσω χαλαρά. Αυτό είναι όλο…»

Όσο για το αν έχει άγχος για τη μεγάλη μέρα, απάντησε:  «Δεν έχω άγχος για αυτό καθαυτό το γεγονός. Το μόνο άγχος που έχω είναι για την καθημερινότητά μας, που είναι πάρα πολύ σκληρή. Το πώς θα ανταπεξέλθουμε δηλαδή σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Αυτό είναι που με απασχολεί». 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης