Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύεται!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύεται!

Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον Γιάννη Πάριο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Βαγγέλη Μητρογιάννη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύεται!
Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον Γιάννη Πάριο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Βαγγέλη Μητρογιάννη και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ» το ζευγάρι είναι έτοιμο για το μεγάλο βήμα.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θα παντρευτούν στις 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ''Island'' και αμέσως μετά, θα ακολουθήσει δεξίωση 500 ατόμων στο Private House. Επιπλέον, κουμπάρος τους θα είναι ο πολύ καλός φίλος της Αλεξάνδρας, Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ το νυφικό της μέλλουσας νύφης θα σχεδιαστεί από τους "Deux Hommes".

Λίγες μέρες μάλιστα μετά το γάμο, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο πάρτι στο κλαμπ ''Fourteen'', που ανήκει στον γαμπρό, καθώς και στο cafe restaurant ''Πευκάκι'', όπου μάλιστα τους απαθανάτισε ο φακός του «ΟΚ» την περασμένη Δευτέρα.

Κλείσιμο
Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, δεν θα τα καταφέρουν να πάνε κάπου λόγω των γυρισμάτων της Αλεξάνδρας, για τη σειρά ''Βασιλιάδες''.

Δείτε φωτογραφίες.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης