Χριστίνα Λαμπίρη: Εύχομαι ο Θεός της τηλεόρασης να είναι μαζί μου

Χριστίνα Λαμπίρη: Εύχομαι ο Θεός της τηλεόρασης να είναι μαζί μου

Μια διαφορετική πρεμιέρα ετοιμάζεται να ζήσει η Χριστίνα Λαμπίρη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, αφού για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία θα αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Χριστίνα Λαμπίρη: Εύχομαι ο Θεός της τηλεόρασης να είναι μαζί μου
Μια διαφορετική πρεμιέρα ετοιμάζεται να ζήσει η Χριστίνα Λαμπίρη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, αφού για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία θα αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. Τα είκοσι χρόνια, πάντως, της εμπειρίας της μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν την εμποδίζουν να καρδιοχτυπά και να αγωνιά για την ώρα που θα μας πει την πρώτη «καλησπέρα».

«Για όλα τα πράγματα υπάρχει μια πρώτη φορά. Για δελτία ειδήσεων έχω δουλέψει αλλά πρώτη φορά θα πάρω την ευθύνη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Εύχομαι ο Θεός της τηλεόρασης να είναι μαζί μου», δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου του καναλιού.

«Άγχος πρωτάρας και ευσυνειδησία επαγγελματία. Το γνώριμο χαμόγελό της και η δημοσιογραφική της ματιά θα βάλουν τη δική τους σφραγίδα στο δελτίο του Σαββατοκύριακου», σημειώνεται επίσης στην επίσημη ανακοίνωση του Star.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης