Γιώργος Χρυστοστόμου: Αν κάποια εκπομπή λέει κάτι για εμένα δεν θα το δυναμώσω

Γιώργος Χρυστοστόμου: Αν κάποια εκπομπή λέει κάτι για εμένα δεν θα το δυναμώσω

Υποθέτω θα λένε κάτι καλό αλλά με αγχώνει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

xrisostomou
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τους λόγους που δεν βλέπει τηλεόραση, την οποία έχει στη σίγαση όπως είπε, και την αποχή του από τα κοινωνικά δίκτυα.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Έχω τηλεόραση, αλλά είναι στο mute. Αν κάποια εκπομπή λέει κάτι για εμένα δεν θα το δυναμώσω. Υποθέτω θα λένε κάτι καλό, αλλά κάπως με αγχώνει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jlsm20wv4x)
Κλείσιμο

Για το γεγονός ότι απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός σχολίασε: «Facebook δεν έχω, Instagram το έχω μόνο για τη δουλειά. Δεν είχα επαφή μέσω αυτού του μέσου. Κάπως με στρεσάρει, κάπως μια δικιά μου φιλοσοφία με τους ανθρώπους. Αλλιώς γράφονται τα πράγματα και αλλιώς ειπώνονται. Προτιμώ τη δια ζώσης επαφή ή την τηλεφωνική, γιατί καταλαβαίνεις πράγματα στον τόνο της φωνής πολύ περισσότερα από τις τρεις τελείες. Στον γραπτό λόγο υποθέτεις πράγματα τα οποία περνάνε μέσα από το δικό σου φίλτρο και φτιάχνεις ένα δικό σου σενάριο για το πώς τα έγραψε ο άλλος. Και υπάρχει μια μεγάλη απόσταση για εμένα, από το πώς σκέφτηκε, πώς το έγραψε, πώς το διάβασες και πώς το μετέφρασες. Έχει αρκετή αλήθεια από την αλήθεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης