Ο Χολίδης για τις διακοπές του με τη Δούκισσα

Ο Χολίδης για τις διακοπές του με τη Δούκισσα

Για λίγες μέρες στη Μύκονο βρέθηκαν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, οι προτίμησαν να αποφύγουν τις πολλές εξόδους μένοντας τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στον Άη Ιωάννη, όπου και φιλοξενήθηκαν.

Βελτίωση λειτουργικών αποτελεσμάτων στο Α’ εξάμηνο για τα Ελληνικά Πετρέλαια
Ο Χολίδης για τις διακοπές του με τη Δούκισσα
Για λίγες μέρες στη Μύκονο βρέθηκαν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, οι προτίμησαν να αποφύγουν τις πολλές εξόδους μένοντας τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στον Άη Ιωάννη, όπου και φιλοξενήθηκαν. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να κρατήσουν "μυστική" τη μικρή τους απόδραση...

Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την επιστροφή του από το "νησί των Ανέμων" η  κάμερα του "Star" συνάντησε τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει και πολλά για τις διακοπές του με την αγαπημένη του Δούκισσα. «Δεν μιλάω για αυτά… Από εκεί και πέρα, ήμουν καλεσμένος….», είπε ο τραγουδιστής, αλλά  με τον δημοσιογράφο  να επιμένει, συμπλήρωσε: «Είναι κάποια πράγματα που δεν βγαίνω να τα διαφημίσω. Ούτε τη φιλία μου με την Ρούλα, ούτε τη σχέση μου. Και γι’ αυτό και δεν κυκλοφορήσαμε στα σοκάκια και ήμασταν όλη μέρα στο σπίτι».
 
Όσο για το «κρυφτούλι» από τους φωτογράφους και αν αυτό τον κούρασε, είπε: «Ναι… Εντάξει, θα μου πεις “πήγες στη Μύκονο, δεν πήγες σε ένα απόμερο νησάκι”. Από εκεί και πέρα, πέρασα πολύ ωραία. Δεν κυκλοφόρησα, αλλά δεν πήγα για να με δει ο κόσμος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης