Γιώργος Παπαδόπουλος: Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει

Γιώργος Παπαδόπουλος: Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει

Οι τραγουδιστές είμαστε πολύ αχάριστοι, πρόσθεσε

papadopoulos
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, αναφέρθηκε στο νέο του κομμάτι: «Το "Όχι" είναι το πρώτο μου τραγούδι που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν από 16 χρόνια, τώρα μέσω του TikTok αποφάσισα να το κάνω 2024 edition. Ετοιμάζω περιοδεία για το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1guiepoxull)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε τις πηγές έμπνευσης για τη μουσική του: «Συνήθως εμπνέομαι από άκυρες καταστάσεις. Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι και κάποιος έριξε ένα ποτήρι και το έσπασε, τους έδιωξα όλους κι έγραψα το "Σπασ’ τα"».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει ποτέ τραγούδι που έχει γράψει και έχει δώσει σε άλλον τραγουδιστή, ο Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει. Οι τραγουδιστές είμαστε αχάριστοι, πολύ αχάριστοι, γιατί τραγουδάει ένα τραγούδι κάποιος, βγαίνει, παίρνει όλη την προβολή, όλη την αγάπη από τον κόσμο, όλη την αποδοχή και λέει: "Είμαι ο καλύτερος, τα σπάω". Κάποιος το έγραψε αυτό το τραγούδι όμως».

Για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην αρχή της καριέρας του, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Πλέον οι πιτσιρικάδες που ξεκινούν είναι πολύ ξύπνιοι, πολύ πιο ξύπνιοι από εμάς, εγώ στην αρχή μου είχα φάει bullying επειδή ήμουν χοντρός».

Tέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Όλοι δέχονται φλερτ, και η Γαλάτεια δέχεται. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ζηλιάρης, τώρα επειδή θέλω να την κρατήσω τη Γαλάτεια δεν το δείχνω. Θα θέλαμε να κάνουμε εκπομπή, είναι κάτι που το συζητάμε καιρό».

Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του αιφνιδιασμού Σούνακ με τις πρόωρες εκλογές - Θα αναβιώσει η «κατάρα του Ιουλίου» για τους Τόρις;

Ελληνικό ευρω-μπλόκο στα Σκόπια όσο συνεχίζονται τα «κόλπα» - Τελειώνουν τα ψέματα ως τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Σε αρμονία ο Κασσελάκης με τον Τσίπρα, σε διάσταση από την «κομματική επετηρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης