Ερμής Καραγιάννης: Την ημέρα που αυτοκτόνησε μου έστελνε περίεργα μηνύματα, λέει ο Τάσος Ξιαρχό

Ερμής Καραγιάννης: Την ημέρα που αυτοκτόνησε μου έστελνε περίεργα μηνύματα, λέει ο Τάσος Ξιαρχό

Με είχε ρωτήσει για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχα κάνει στο παρελθόν, τόνισε ο χορογράφος

ermiskaragiannis24
Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι ήταν ένα από τα τελευταία άτομα που επικοινώνησε ο Ερμής Καραγιάννης, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Το 23χρονο μοντέλο που συμμετείχε στο «GNTM» είχε μια επικοινωνία στα social media με τον χορογράφο, τη μέρα της αυτοκτονίας του. Ο Τάσος Ξιαρχό εξέφρασε στο «Πρωινό» τις τύψεις που αισθάνεται, για το γεγονός, ότι υπήρξε απότομος με τον Ερμή Καραγιάννη σε μήνυμα που του έστειλε στις διακοπές του Πάσχα.

Ακόμη, ο χορευτής ανέφερε ότι στο παρελθόν, το μοντέλο που έκανε βουτιά θανάτου από τον πέμπτο όροφο, τον είχε ρωτήσει για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο ίδιος ο Ξιαρχό, παλιότερα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1awhyswz4ih)

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μυνήματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να είχε ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα... ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα και του λέω "άσε με ρε με Ερμή άσε με". Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει κάποια πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;».
ermisgntm
Κλείσιμο

Σχετικά με τη γνωριμία του με το μοντέλο, ο χορευτής περιέγραψε ότι είχε γίνει μέσω social media.

«Είχαμε γνωριστεί μέσα τα social media» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό και πρόσθεσε: «Ήταν ένας άγγελος ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ' όσο τον ξέρω ενάμιση χρόνο ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα το ότι έφτασε σ' αυτό το σημείο να το κάνει με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, σταλμένος από ό,τι είχα καταλάβει απλά είχε πάρα πολλά παράπονα. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του».
117562603_224113928958910_122465831837683726_n
Ο Ερμής Καραγιάννης σε φωτογραφία με τον πατέρα του, τον οποίο αποκαλούσε υπερήρωα

Ακόμη, μίλησε για τη δραστηριότητα του Ερμή Καραγιάννη στα social media, τον τελευταίο χρόνο, που μια ανέβαζε πολλά βίντεο και μία «εξαφανιζόταν». «Χανότανε, τον έβλεπες λίγο στα social media να εμφανίζεται να κάνει κάτι βιντεάκια απανωτά μετά χανόταν για μέρες. Δεν ξέρω δεν έχει ανθρώπους γύρω του, έναν παιδικό φίλο να συναντήσεις παραπέρα όταν έχεις μια ανάγκη. Ήταν πολύ καλλιτέχνης μέσα του; Δεν ξέρω. Πολύ νέος, πολύ κρίμα. Στεναχωριέμαι πολύ».
ermis_xr

«Με ρωτούσε για τη δική μου απόπειρα αυτοκτονίας»
Τέλος, ο χορευτής θυμήθηκε την περίοδο που είχαν αρχίσει να επικοινωνούν, πως ο Ερμής Καραγιάννης είχε δείξει το ενδιαφέρον του για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο χορογράφος.

Αναλυτικά για αυτό, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Επειδή έχω φτάσει στη θέση του Ερμή με αυτοκτονία και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο, όταν είχαμε πρωτοβρεθεί, αυτό που συζητούσαμε ήταν που μου έλεγε "πώς ένιωσες που έκανες απόπειρα αυτοκτονίας;" και του απαντούσε ότι ο καθένας αν δεν φτάσει εκείνο το σημείο δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Με ρώταγε και για κάποιο λόγο με κοίταζε έτσι με ενδιαφέρον. Εγώ του έλεγα απλά την πλευρά μου αυτό που έχω βιώσει. Μερικές φορές όταν φτάνεις στην απόπειρα και σε ρωτάει ο άλλος γι' αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον το σκέφτεται και ο ίδιος. Και πρέπει να το βγάλεις αυτό από το μυαλό. Αλλά εγώ δεν κατάλαβα ότι με ρωτούσε γι' αυτό νόμιζα ότι δε με διαφέρει».



Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης