Modern Cinderella: Χωρίσαμε με τον Ricta 6 μήνες αφού γέννησα, πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούμε

Modern Cinderella: Χωρίσαμε με τον Ricta 6 μήνες αφού γέννησα, πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούμε

Η YouTuber παραδέχτηκε ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον τράπερ

moderncinderella
Η YouTuber, Modern Cinderella, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «2night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου. Η 23χρονη μίλησε για τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία, αλλά και τη σχέση της με τον τράπερ πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, γνωστό ως Ricta.

Ανάμεσα σε όσα είπε η Modern Cinderella αναφέρθηκε αρχικά στον χωρισμό με τον τράπερ, 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d192htz2lfh5)

Όπως είπε στην αρχή: «Είχαμε χωρίσει στους 6 μήνες αφού γέννησα. Δε θέλαμε να υπάρχουν εντάσεις, να τσακωνόμαστε μπροστά στο παιδί. Είναι πιο σημαντικό να είμαστε καλά χωριστά και για αυτό είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε. Επειδή έχω για πρότυπο τη μαμά μου, που με μεγάλωσε μόνη της και είδα πως είναι να είναι στη δουλειά συνέχεια, να προσπαθεί να σου παρέχει τα πάντα, να είναι δίπλα σου και να σου δίνει την καλύτερη ανατροφή, δεν με φόβισε. Η μαμά μου πήρε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο με εμένα αγκαλιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ πάλεψε η μαμά μου και είχα πει ότι εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».

Κλείσιμο

Όσο για τον Ricta, η YouTuber ανέφερε ότι είναι καλός πατέρας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν ξανά ζευγάρι στο μέλλον.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d192i9riq6wp)

Σχετικά με αυτό, η Modern Cinderella ανέφερε: «Ο μπαμπάς, ο Δημήτρης, δεν είναι ότι δεν ερχόταν στο παιδί. Απλά επειδή είναι τραγουδιστής και είχε live στην άλλη άκρη της Ελλάδας δεν ήταν τόσο εύκολο. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Δεν ξέρω, μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρούμε. Εγώ το πιστεύω γιατί ήμασταν μικροί και η απόφαση εκείνη τη στιγμή να χωρίσουμε ήταν η πιο σωστή. Όμως έχουμε ωριμάσει, έχουμε δει την καθημερινότητα με το παιδί γιατί μπορεί να μένουμε σε διαφορετικά σπίτια, αλλά είμαστε οικογένεια αυτό δεν αλλάζει».

O Ricta στο TikTok

Τότε, ο παρουσιαστής της είπε: «Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου βλέπω ότι και εσύ το θέλεις, να τα ξαναβρείτε και να μεγαλώσετε το παιδάκι σας παρέα. Αλλά σε βλέπω ότι και εσύ το θέλεις, είσαι ερωτευμένη ακόμη» με την Modern Cinderella να το παραδέχεται, απαντώντας «ναι».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι τρεις κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η Βόρεια Μακεδονία μετά την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Σιλιάνοφσκα

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται» οι αντικειμενικές άξιες - Οι 20 φόροι που επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης