Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για τον όρο που είχε βάλει η Σερτάμπ στη συνέντευξή της με τον παρουσιαστή

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για τον όρο που είχε βάλει η Σερτάμπ στη συνέντευξή της με τον παρουσιαστή

21 χρόνια μετά, ο παρουσιαστής μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη συνάντησή του με την Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision του 2003

fotis_123
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τη Σερτάμπ Ερενέρ και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνάντησή του το 2003 με την Τουρκάλα τραγουδίστρια και στον όρο που η ίδια είχε θέσει για τη συνέντευξή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη 8 Μαΐου, στην οποία καλεσμένη ήταν η Μαντώ, η συζήτηση πήγε προς τη γνωστή τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision το 2003.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε: «Έχουν σχολιάσει πολύ την αλλαγή στο πρόσωπό της, ότι δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν παλιά. Ήταν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ήταν τότε κάποια θέματα που δεν ήθελε να αγγίξει σε συνεντεύξεις της, όπως για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία. Σου είχε πει ποτέ κάτι;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1468yec5i5l)
Κλείσιμο

Η Μαντώ σχολίασε με τη σειρά της: «Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Σερτάμπ, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο λόγος ήταν γιατί είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια. Καταρχάς είναι coloratura soprano και έχει και την ποπ τεχνική και έτσι ταιριάξαμε κιόλας το συγκεκριμένο τραγούδι που έχει και τα δύο».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να πω ότι τότε που είχε κερδίσει στη Eurovision, είχε έρθει στην Ελλάδα και την είχα φιλοξενήσει στο πρωινό, της είχα κάνει συνέντευξη. Ο όρος ήταν ότι δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι, για τις γυναίκες στην Τουρκία. Το είχε βάλει σαν όρο. Γι' αυτό ρωτάω αν υπήρχε κάποιο θέμα».

«Φαντάζομαι θα την είχαν ρωτήσει σε άλλες τις συνεντεύξεις ιδιαιτέρως και θα το είχε θέσει ως όρο», υπογράμμισε στο τέλος η Τζένη Μελιτά.

Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο «Γκέμπελς» της Βόρειας Κορέας - Πώς καλλιέργησε την προσωπολατρία προς τη δυναστεία των Κιμ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους

Διπλό ριφιφί από διαρρήκτες σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στον Πειραιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης