Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο να σε εκθέτουν με φωτογραφίες που μπορεί να είσαι αγκαλιά με κάποιον 

Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο να σε εκθέτουν με φωτογραφίες που μπορεί να είσαι αγκαλιά με κάποιον 

«Αν βγάλω κάποιον μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο σε ένα μαγαζί και το στείλω στην οικογένεια του, δεν του σκοτώνω την ελευθερία του;» είπε

barka_paparatsi0
Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τα όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις φωτογραφίες που τον έβγαζε κόσμος στον δρόμο, όταν τον έβλεπε με τη Δέσποινα Βανδή στην αρχή της σχέσης τους.

Η παρουσιάστρια που είχε παρόμοια εμπειρία με τον ηθοποιό, είπε στο «Πάμε Δανάη» ότι συμφωνεί μαζί του, όταν χαρακτήρισε όσους πουλάνε παπαρατσικές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές κάποιου, «χυδαίους». Πριν λίγους μήνες, θαμώνας σε μαγαζί που διασκέδαζε η Δανάη Μπάρκα, την έβγαλε βίντεο την ώρα που φιλούσε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάτι στο οποίο η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί. 

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Δανάη Μπάρκα: Χυδαιότητα να σε εκθέτουν με φωτογραφίες που μπορεί να είσαι αγκαλιά με κάποιον

Σε συνέχεια των παραπάνω, η Δανάη Μπάρκα τόνισε, ότι οι άνθρωποι που βγάζουν τέτοια φωτογραφίες, οριοθετούν την ελευθερία των άλλων.

Όπως σχολίασε: «Θα μου πεις "δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου;" Φυσικά.  Αν όμως δεν είσαι η Κιμ Καρντάσιαν που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου λέει "δεν μπορείς", αυτό είναι χυδαίο».

Με τη σειρά του, ο συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης, επικαλούμενος την εμπειρία του από δουλειές που έχει κάνει σε περιοδικά, τόνισε ότι είναι πολύ μεγάλο το ηθικό δίλημμα, γιατί πρέπει να σκεφτείς αν θα πάρεις την απόφαση να δημοσιοποιήσεις κάτι τέτοιο ή όχι.

Σχετικά με αυτό, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι μια τέτοια φωτογραφία θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε: «Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω κάποιον μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;».

Στην πορεία, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ενόχλησή της, σε περιπτώσεις που κάποιος εκμεταλλεύεται τη φήμη κάποιου προσώπου, με το να τον βγάζει φωτογραφίες σε στιγμή που το αναγνωρίσιμο πρόσωπο, δεν επιθυμεί να δημοσιευτούν.

«Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό» είπε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, κατέληξε: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά».



Ειδήσεις σήμερα:

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης