Survivor - Τζέιμς Καφετζής μετά το ναυάγιο του πατέρα του: Έχω λίγες ώρες να αποφασίσω αν θα παραμείνω ή αν θα αποχωρήσω

Survivor - Τζέιμς Καφετζής μετά το ναυάγιο του πατέρα του: Έχω λίγες ώρες να αποφασίσω αν θα παραμείνω ή αν θα αποχωρήσω

Ο παίκτης ζήτησε από την ομάδα του να τον ψηφίσει, για να αποφασίσει έτσι αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι

survivor__5_
Ο Τζέιμς Καφετζής σκέφτεται να αποχωρήσει από το Survivor, μετά την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του, καθώς ναυάγησε στην προσπάθειά του να διασχίσει τον Ειρηνικό ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό

Ο παίκτης των Μπλε αμφιταλαντεύεται ακόμα σχετικά με το αν πρέπει να γυρίσει στην οικογένειά του ή να παραμείνει στο παιχνίδι κι έτσι, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για να αποφασίσει αν θέλει να αγωνιστεί για να παραμείνει ή να σώσει κάποιον άλλο, αποχωρώντας ο ίδιος.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Μετά από 10 εβδομάδες αποφάσισα κι εγώ να βγω στη μονομαχία, βέβαια είναι λίγο διαφορετική, γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν. Πριν μπούμε στο συμβούλιο, τα έπιασα και τους είπα ότι θέλω να ψηφίσουν εμένα, για να μου δώσουν έτσι το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου αν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω εδώ, γιατί ακόμα δεν έχω επεξαργαστεί την πληροφορία που έλαβα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω πολλές ώρες μπροστά μου να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω αν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το φτάσω ως το τέλος».

Κλείσιμο
Οι υπόλοιποι παίκτες πάντως, αναγνώρισαν στον Τζέιμς πως αφού σκέφτεται να αποχωρήσει, το κάνει με τον σωστό τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ngqa6p2yix)

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας έμαθε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor πως ο πατέρας του είχε μία περιπέτεια που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία, καθώς ναυάγησε στην προσπάθειά του να διασχίσει τον Ειρηνικό ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

«Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0lud1mrtrjt)


Ειδήσεις σήμερα:

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης