«Η Ελένη είναι ενθουσιασμένη με τη μετακίνησή της»

«Η Ελένη είναι ενθουσιασμένη με τη μετακίνησή της»

Ποικιλοτρόπως έχει σχολιαστεί η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha και σειρά τώρα έχει ο Νίκος Μουρατίδης...

«Η Ελένη είναι ενθουσιασμένη με τη μετακίνησή της»
Ποικιλοτρόπως έχει σχολιαστεί η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha και ο Νίκος Μουρατίδης, είπε τα καλύτερα για την ξανθιά παρουσιάστρια και το επαγγελματικό βήμα που αποφάσισε να κάνει αλλάζοντας ζώνη.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Γιατί εσάς σας χαλάει; Εμένα δεν με χάλασε πάντως να την βλέπω να συνομιλεί με γιατρούς ή διαιτολόγους και να μαγειρεύει πάνω από την κατσαρόλα. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της η Ελένη είναι εξαιρετική μάνα. Για μια γυναίκα, το να είναι εργαζόμενη και να μεγαλώνει άψογα τρία παιδιά είναι άθλος. Εχω μιλήσει με τον Αγγελο, τον μεγαλύτερο γιο της και θεωρώ ότι η ανατροφή που παίρνει είναι σπάνια», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης στην «Πρωινή Μελέτη».

Πώς σχολίασε όμως ο Νίκος Μουρατίδης τη μετακίνηση της Ελένης το μεσημέρι; «Με την ίδια την Ελένη δεν έχω μιλήσει. Έχω μιλήσει με τον αδελφό της, ο οποίος μου μετέφερε ότι είναι ενθουσιασμένη με τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης