Ρούλα Κορομηλά: «Oυδέν σχόλιο» για τη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: «Oυδέν σχόλιο» για τη Μενεγάκη

Για την Κατερίνα Καραβάτου και το «κόψιμο» του «Κους Κους το μεσημέρι», για τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Alpha και φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταφορά της στη μεσημεριανή ζώνη ρωτήθηκε η Ρούλα Κορομηλά...

Ρούλα Κορομηλά: «Oυδέν σχόλιο» για τη Μενεγάκη
Για την Κατερίνα Καραβάτου και το «κόψιμο» του «Κους Κους το μεσημέρι», για τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Alpha και φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταφορά της στη μεσημεριανή ζώνη ρωτήθηκε η Ρούλα Κορομηλά, όταν η κάμερα του Star την «πέτυχε» στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για την Kρήτη, όπου πάντρεψε τον νικητή του «Big Brother», Γιάννη Φουκάκη. Και ενώ για την Κατερίνα Καραβάτου είχε να πει τα καλύτερα, όταν ήρθε η ώρα της Ελένης Μενεγάκη… άκρα του τάφου σιωπή.

«Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το πώς και το γιατί κόπηκε το Κους Κους. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή κι ευτυχισμένη, γιατί μόλις γέννησε και κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Ένα υπέροχο μωρό. Εξάλλου, τα ταλέντα δεν χάνονται», είπε σε πρώτη φάση αναφερόμενη στην Κατερίνα Καραβάτου, ενώ για τις ανακατάξεις που συμβαίνουν στην Κάντζα, απάντησε: «Σε όλα τα κανάλια γίνονται ανακατατάξεις, απλώς φέτος εμείς πρωταγωνιστούμε. Με τους Γερμανούς υπάρχει σεβασμός και εξαιρετικό κλίμα. Οι σχέσεις μας είναι άκρως επαγγελματικές και πολύ καλές. Βέβαια, όταν χρειαστεί χτυπάω και το χέρι στο τραπέζι, αλλά πέρα από αυτό, η χημεία μας είναι εξαιρετική».

Όσο για τη Μενεγάκη προτίμησε να μην πει πολλά. «Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Εχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκφράσω. Επειδή πολλές φορές, αν και λέω κάτι ξεκάθαρα, αυτό έχει παρερμηνευθεί, θα ήθελα να μην πω τίποτα άλλο».

Κλείσιμο
Όπως και να 'χει, μπορεί να μην είπε πολλά, τα πέταξε όμως τα «καρφιά» της η Ρούλα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης