Οι celebrities που πήγαν Μύκονο με το φακό του Mykonos Live TV

Οι celebrities που πήγαν Μύκονο με το φακό του Mykonos Live TV

Από τον George Clooney ως τον Mat Damon και από τον Mohamed Salah ως τον James Harden

paris_hilton_nazos
Μύκονος: Το πιο ισχυρό τουριστικό brand name της Ελλάδας, ένας προορισμός που επιλέγουν ξανά και ξανά για τις διακοπές τους αστέρες του Χόλλιγουντ και τα πιο «δυνατά» ονόματα από τον χώρο της μόδας και του αθλητισμού.

Τις ομορφιές της Μυκόνου κι αυτό το καλοκαίρι απόλαυσαν ή συνεχίζουν να απολαμβάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι ηθοποιοί George Clooney, Matt Damon, Christian Bale, Chris και Liam Hemsworth, η Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta, o άσσος της μπάλας Mohamed Salah, ο σταρ του NBA James Harden και τόσοι άλλοι.

Για τις αφίξεις των αστέρων στη Μύκονο η ενημέρωση έρχεται από την τοπική ιστοσελίδα Mykonos Live TV του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου, ο οποίος καταφέρνει και «ξετρυπώνει» τους διάσημους που κάνουν διακοπές στη Μύκονο ακόμη κι αν κάποιοι εξ αυτών προσπαθούν να κρυφτούν απολαμβάνοντας λίγες ημέρες ξεκούρασης σχεδόν... incognito.

Για άλλη μια χρονιά το Mykonos Live TV με το οποίο συνεργάζεται το protothema.gr κατάφερε να αποτυπώσει με το φακό του τόσες και τόσες αφίξεις διασήμων.

Κλείσιμο
Από την παρουσία στο νησί του George Clooney ο οποίος έφτασε προσκεκλημένος μεγάλου ελβετικού οίκου ρολογιών για εκδήλωση στην παραλία Λια


μέχρι τις διακοπές του Mat Damon με τη σύζυγό του Luciana Barroso που ως κινηματογραφικός Jason Bourne επέστρεψε εκεί που είχε βρεθεί πριν 20 χρόνια για τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο φακός του Mykonos Live TV αποτύπωσε και τις διακοπές του άσου της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ,




την παρουσία του μεγάλου άσου του NBA Τζέιμς Χάρντεν, ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες στον κόσμο


ως τον κινηματογραφικό Ιβάν Ντράγκο του «Ρόκι IV». Ο Dolph Lundgren επέλεξε τη Μύκονο για τον γάμο του με την κατά 40 χρόνια νεότερή του Emma Krokdal.



Για άλλο ένα καλοκαίρι, όσα συμβαίνουν στη Μύκονο αποκαλύπτονται από το Mykonos Live TV και τον φακό του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου και οι αναγνώστες του protothema.gr έχουν το προνόμιο να τα μαθαίνουν πρώτοι.
paris_hilton_nazos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης