Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη

Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη

Αύριο ο γάμος του τραγουδιστή και της Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα, λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί

marilou-kozari-534
Παντρεμένοι θα είναι από αύριο Σάββατο 27 Μαΐου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη. Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα με πάνω από 400 καλεσμένους και 6 κουμπάρους.

Η ιδιοκτήτρια φαρμακείου που «έκλεψε» την καρδιά του τραγουδιστή, θα ντυθεί νύφη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Η σχέση τους έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Πάνο Μουζουράκη να προσπαθεί να προστατέψει τη μέλλουσα σύζυγό του, από τον φακό των παπαράτσι.
kozari983

Ποια είναι η Μαριλού Κοζάρη
Το όνομα της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη έγινε ευρύτερα γνωστό, όταν μαθεύτηκε ότι θα γίνουν γονείς. Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό, ότι η Μαριλού Κοζάρη βρισκόταν ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cra7z0q8jnep)
Κλείσιμο


Είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σύνδεσή της με πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ δεν ξεκίνησε από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Η στενή φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φαίνεται και φουσκωμένη κοιλιά της.

«Δεν σ αγαπάω απλά …σε λατρεύω !♥️ Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί.. παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Μαζί σε ΟΛΑ Με το καλό αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας στη δημοσιότητα σπάνιο στιγμιότυπο της εγκυμονούσας φίλης της.


«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Είναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια» είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ!, πηγή από το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους
Το πώς γνωρίστηκαν Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

«Είμαστε αυτοκόλλητες με τη Μαριλού, την ξέρω κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκε. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω μιας κοινής φίλης, της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor» είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhw3tadkwqp)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού
Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθεάθη για πρώτη φορά το ζευγάρι. Ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» που προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις του τραγουδιστή και της συντρόφου του, αποκάλυψε στο πάνελ της εκπομπής, ότι η 30χρονη φορούσε στο δάχτυλό της μονόπετρο. Έτσι ξεκίνησαν και οι φήμες, ότι ο Πάνος Μουζουράκης θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, μέσα από την αγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crb512gyqb8x)


Φωτογραφίες της Μαριλού Κοζάρη
Μπορεί τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη να έχουν φέρει το όνομά της στην κορυφή της επικαιρότητας, αλλά η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ και παραμένει απομακρυσμένη από τα φώτα. Ο λογαριασμός της στο Instagram παραμένει κλειστός, προκειμένου να έχει ακόλουθους μόνο από το φιλικό της περιβάλλον. Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες της.

Δείτε τα στιγμιότυπα
KOZARI
MARKOZ
MARILOUK
marilou
κοζαρτη










Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ηράκλειο: 95χρονος μπήκε στο σπίτι του, είδε τους διαρρήκτες και πέθανε

Βόλος: «Βλέπαμε άτομα να καταρρέουν και ασθενοφόρα να φτάνουν» λένε φοιτήτριες για το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Η μητέρα δεν μπόρεσε να βοηθήσει το αγοράκι της γιατί δεν ξέρει κολύμπι

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης