Και η Αγγελική Ηλιάδη έχει ανασφάλειες

Και η Αγγελική Ηλιάδη έχει ανασφάλειες

Αν νομίζατε πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει ανασφάλειες, κάνετε λάθος! «Έχω πολλές ανασφάλειες. Κατά καιρούς, βρίσκω πολλά επάνω μου που δεν μου αρέσουν και προσπαθώ να τα διορθώνω...

Και η Αγγελική Ηλιάδη έχει ανασφάλειες
Αν νομίζατε πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει ανασφάλειες, κάνετε λάθος! «Έχω πολλές ανασφάλειες. Κατά καιρούς, βρίσκω πολλά επάνω μου που δεν μου αρέσουν και προσπαθώ να τα διορθώνω», παραδέχεται σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «ΜΑΝ» και τον Τάσο Τρύφωνος η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει τσακωθεί κατά καιρούς με συντρόφους της: «Άπειρες φορές. Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άντρα!».

Εντωμεταξύ η τραγουδίστρια εξηγεί πώς κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Δεν είχα δύναμη, ούτε ελπίδα. Δεν μας αφήνει ο Θεός. Μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για μένα ήταν το παιδί μου. Όταν γύρισε και μου είπε, “μαμά σταμάτα να κλαις”, αποφάσισα να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να συνέλθω».

Όσο για τη μεγάλη αδυναμία της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον γιο της, λέει: «Ο Μπαμπίνος παρόλο που ήταν τρεισήμισι χρονών, έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του. Προσπαθώ να του τις ενισχύσω βλέποντας φωτογραφίες, βίντεο και μιλώντας. Του λέω πόσο πολύ τον αγαπάει -όχι αγαπούσε- ο πατέρας του».

Κλείσιμο
Τέλος, παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη, και λέει για τον σύντροφό της, Κώστα Μηλιωτάκη: «Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης