Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: New Love in Town?

Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: New Love in Town?

Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη ποτέ δεν απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: New Love in Town?
Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη ποτέ δεν απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την προσωπική της ζωή. Από τα live του «Dancing with the Satrs» που την απολαύσαμε φαινόταν πάντως πως κάτι τρέχει με την τραγουδίστρια καθώς κάθε Κυριακή στο σόου έλαμπε κυριολεκτικά και φαινόταν καθαρά πως διανύει μια πολύ καλή φάση της ζωής της. Εκείνη δήλωνε και δηλώνει πως είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Φήμες πάντως λένε πως ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και πολλά δικά της τραγούδια, και η σέξι τραγουδίστρια είναι ζευγάρι παρόλο που οι ίδιοι το αρνούνταν πεισματικά και λένε πως είναι μόνο δύο καλοί φίλοι.

Κλείσιμο
 
Στο παρελθόν η κάμερα του Star τους είχε συλλάβει να διασκεδάζουν μαζί σε ένα νυχτερινό κέντρο, κάτι το οποίο επαναλήφτηκε και πρόσφατα όταν μετά τον τελικό του «Dancing with the Stars», η τραγουδίστρια και ο συνθέτης-στιχουργός, πήγαν μαζί στο κέντρο που τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μαρτάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης