Η Ηλιάδη δε λέει "όχι" σ' ένα νέο έρωτα!

Η Ηλιάδη δε λέει "όχι" σ' ένα νέο έρωτα!

Δύο χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, και η Αγγελική Ηλιάδη απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια σε ερώτηση...

Η Ηλιάδη δε λέει "όχι" σ' ένα νέο έρωτα!
Δύο χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, και η Αγγελική Ηλιάδη απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια σε ερώτηση αν θα ερωτευόταν ξανά: «Γιατί όχι; Έχω δείξει ότι δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Και τα καλά και τα άσχημα τα έχω μοιραστεί. Αν ερωτευθώ, αν έχω σοβαρή σχέση με κάποιον, δεν θα το κρύψω. Δεν θα το διαφημίσω, αλλά και δεν θα το κρύψω», είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly». 

Ένα γάμο; Τον σκέφτεται; «Ο γάμος δεν είναι για μένα τολμηρή σκέψη. Είναι ιερός. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να ταιριάξεις μαζί του. Είμαι άνθρωπος απλός και δίνομαι όταν δω ότι κάποιος είναι ειλικρινής μαζί μου, δήλωσε, χωρίς να κρύβει ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, με όμορφο τρόπο και διακριτικά. Αυτό όπως λέει οφείλεται και στην δική της συμπεριφορά». 

Κλείσιμο
Όσο για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο άνδρας που θα την πλησιάσει...«Θα πρέπει να είναι ειλικρινής, κυρίως να με σέβεται και να δίνει πράγματα από την ψυχή του. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για μία όμορφη σχέση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης