Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Ξανά στα δικαστήρια

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Ξανά στα δικαστήρια

Για μια ακόμη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης θα βρεθούν στα δικαστήρια...

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Ξανά στα δικαστήρια
Για μια ακόμη φορά η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης θα βρεθούν στα δικαστήρια. Αφορμή αυτή τη φορά το χρονικό διάστημα που θα κάνει διακοπές ο γιος τους, Αλέξανδρος, με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό “People”,  η γνωστή τραγουδίστρια είχε δεχθεί πέρυσι προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άντρας της θα μπορεί να κάνει διακοπές με τον μικρό Αλέξανδρο από την 1 έως τις 20 Αυγούστου. Φέτος, όμως, για δικούς της λόγους κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να αναιρεθεί η απόφαση αυτή. Με τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα ζητούσε ο μικρός να ακολουθήσει τον πατέρα του για μια εβδομάδα τον Ιούλιο και για μια ακόμα τον Αύγουστο και το υπόλοιπο διάστημα να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Ωστόσο, η νέα απόφαση του δικαστηρίου, την Τρίτη 5 Ιουλίου, αποφάνθηκε, όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό τα εξής: « Έγινε ακρόαση των ίδιων και των δικηγόρων τους σε αίθουσα της Ευελπίδων, με παρόντες ένα μάρτυρα από την κάθε πλευρά. Τελικά, επικυρώθηκε ξανά η υπάρχουσα προσωρινή απόφαση για τις διακοπές του Αλέξανδρου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη».

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια; «Σίγουρα στενοχωρήθηκε, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς», σχολιάζουν στο "People" φίλοι της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης