Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι πολύ πασέ»

Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι πολύ πασέ»

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε για το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στη Νατάσσα Μποφίλιου σχετικά με τη φωτογράφιση που έκανε στο Λονδίνο - Δείτε το βίντεο

Gerasimidoy7392
Η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε για τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομα της Νατάσσα Μποφίλιου και τη φωτογράφιση στο Λονδίνο.

Ένας από τους ανθρώπους που τη σχολίασαν αρνητικά, είμαι και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό.

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που πρέπει να δικαιολογούμαστε για το καθετί χωρίς λόγο. Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ. Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, νομίζω ότι κερδίζει ό,τι κερδίζει με τη σκληρή δουλειά της. Της δίνει το δικαίωμα αυτό το σύστημα στο οποίο ζούμε να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν έτυχε δηλαδή. Σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις… αλλά είναι πολύ πασέ. Δηλαδή τι έπρεπε να φοράει μία καλλιτέχνις; Εγώ που είμαι 73 ετών, όταν είναι να εμφανιστώ κάπου, προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη και μακιγιαρισμένη» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coumzg6vn82h)

«Είμαι πολύ θυμωμένη. Να μας αφήσουν ήσυχους. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τις δουλειές μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός, αν βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ό,τι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs» ανέφερε τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα κατά εταιρείας του Έλον Μασκ για βασανισμό ή άσκοπη θανάτωση ζώων σε πειράματα!

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - Αυτοψία στο σχολείο

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης