Ο λόγος που η Κορινθίου θα χώριζε τον Αϊβάζη

Ο λόγος που η Κορινθίου θα χώριζε τον Αϊβάζη

«Υπήρξαν περίοδοι έντασης και μικρο-εκνευρισμών. Ειδικά όταν γέννησα και πέρασα την επιλόχεια κατάθλιψη, ήμουν άλλος άνθρωπος. Έγινα κανονικό αγρίμι...

Ο λόγος που η Κορινθίου θα χώριζε τον Αϊβάζη
«Υπήρξαν περίοδοι έντασης και μικρο-εκνευρισμών. Ειδικά όταν γέννησα και πέρασα την επιλόχεια κατάθλιψη, ήμουν άλλος άνθρωπος. Έγινα κανονικό αγρίμι. Τότε ήταν που δυσκόλεψαν τα πράγματα γιατί ξαφνικά άλλαξα. Ο Γιάννης βρισκόταν σε μια νέα κατάσταση, με οικογένεια και παιδί και παράλληλα, έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο», είπε στο περιοδικό “People” η Μαρία Κορινθίου αναφερόμενη στο  Γιάννη Αϊβάζη και την περίοδο που η σχέση τους δοκιμάστηκε.

Δε διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει σε ποια περίπτωση θα χώριζε: «Μόνο εάν με απατούσε. Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτώ με τίποτα. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτό και έχω την απαίτηση από τον σύντροφό μου – με τον τρόπο που συμπεριφέρομαι, που κάνω υπομονή που συμβιβάζομαι – να κάνει το ίδιο. Είμαι απόλυτη σε αυτό. Μπορεί να είναι εγωιστικό, αλλά αγαπάω τόσο πολύ τον Γιάννη που και μόνο στην ιδέα της απιστίας τρελαίνομαι. Δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ».

Όσο για ένα ακόμη παιδάκι; «Όχι ακόμη. Στο μέλλον οπωσδήποτε θα ήθελα κι άλλο παιδί, όμως τώρα δεν το επιδιώκω. Θέλω να δουλέψω, μου έλειψε η καθημερινότητα της δουλειάς. Δυόμισι χρόνια τώρα είμαι κάθε μέρα με την μικρή. Αρνούμαι να πάρω μια γυναίκα να με βοηθάει, όπως κάνουν άλλες, γιατί θέλω να τη μεγαλώσω εγώ. Είναι επιλογή μου να ταλαιπωρούμαι για το καλό του παιδιού μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης