Ποιοι θέλουν να χωρίσουν τη Μαρία Κορινθίου;

Ποιοι θέλουν να χωρίσουν τη Μαρία Κορινθίου;

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Κορινθίου και το Γιάννη Αϊβάζη να περνούν κρίση, όλο και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα...

Ποιοι θέλουν να χωρίσουν τη Μαρία Κορινθίου;
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Κορινθίου και το Γιάννη Αϊβάζη να περνούν κρίση, όλο και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός διέψευσε όσα ακούγονται, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο σύζυγός της, Γιάννης, είχε κάνει το ίδιο.

Η Μαρία Κορινθίου, που ήταν καλεσμένη στην «Πρωινή Μελέτη», μίλησε για μια ακόμη φορά για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει. «Και να το διαψεύσω πάλι θα το πούνε! Δύο μήνες τώρα... είναι γελοίο!», είπε η Μαρία, προσθέτοντας πως είναι δύσκολο να διαψεύσει όσα γράφονται και λέγονται και να πείσει την κορούλα της γι’ αυτό.

«Όταν κάτι δεν ισχύει και έχεις ένα παιδί, πώς θα του το περάσεις; Αυτό με θυμώνει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, συμπληρώνοντας: «Είμαι ευτυχισμένη, αφοσιωμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη με την οικογένειά μου. Όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό μια μέρα να τσακωθείς με τον άνδρα σου, να υπάρχουν εντάσεις, να έχεις νεύρα.»

Η ηθοποιός, πάντως, τόνισε πως δεν θα αλλάξει τρόπο ζωής, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. «Αν φτάσουν σε σημείο που θεωρώ ότι απειλεί την οικογενειακή μου γαλήνη και προσπαθούν να μπουν μέσα στην οικογένειά μου, θα κινηθώ νομικά. Αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα λόγος», κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης