Φωτεινή Δάρρα: «Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έστειλα μήνυμα όταν πέθανε η μαμά μου»

Φωτεινή Δάρρα: «Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έστειλα μήνυμα όταν πέθανε η μαμά μου»

«Δευτέρα την έχασα, Τετάρτη έγινε η κηδεία και Πέμπτη πήγα στην πρόβα» ανέφερε η τραγουδίστρια για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της

Foteinh_Darra_
Η Φωτεινή Δάρρα, η οποία φέτος συμμετέχει στο J2US με ζευγάρι τον παραολυμπιονίκη Πάνο Τριανταφύλλου, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και στο πόσο δύσκολα τη βίωσε.

Η τραγουδίστρια τόνισε πως λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US, έχασε τη μητέρα της, ενώ σχολίασε πόσο πολύ της στάθηκε ο Πάνος Τριανταφύλλου: «Όποτε και να χάσεις τη μαμά σου, ορφανεύεις. Δεν υπάρχει ηλικία. Η μητέρα μου έλεγε "από μάνα ορφανεύεις" και είχε δίκιο. Η μάνα μου όμως ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελε να τα παρατήσω. Οι άνθρωποι από την παραγωγή με έπαιρναν τηλέφωνο, ανησυχούσαν αν θα είμαι στο live».

«Δευτέρα την έχασα, Τετάρτη έγινε η κηδεία στη Ζάκυνθο και Πέμπτη πήγα στην πρόβα. Και θα μιλήσω πάλι για τον Πάνο. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να μην το βάζει κάτω έχοντας φάει αυτή την κατραπακιά, δεν σου επιτρέπεται να το βάλεις εσύ κάτω. Και επιπλέον η δική μας δουλειά είναι θεραπεία. Ο Πάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έστειλα μήνυμα όταν πέθανε η μαμά μου, για να του πω ότι δεν θα τον αφήσω
» αποκάλυψε.

«Αλλά μου λείπει πολύ η μαμά μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, να την πάρω τηλέφωνο, να της μιλήσω. Ζω ακόμα τη φάση της άρνησης. (Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.) Όταν πήραμε τα δεκάρια στο δεύτερο live, έλεγα "γιατί να μην είναι εδώ να με δει, να χαρεί;"» ανέφερε στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα.

Μιλώντας για την αρρώστια της μητέρας η τραγουδίστρια σημείωσε: «Ναι, ήταν άρρωστη, αλλά ήταν αρκετά ξαφνική η επιδείνωσή της και στο τέλος παρακαλούσαμε να απελευθερωθεί. Περάσαμε δύσκολα και πιο δύσκολα από όλους ο πατέρας μου, που είναι 92. Έζησαν 67 χρόνια μαζί».


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του Παπαθεοδώρου

Έκανε μπότοξ και αυξητική χειλιών αξίας 522 ευρώ και έφυγε χωρίς να πληρώσει!

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν έξαλλη επειδή δεν «χωρούσε» στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης