Ο Νίκος Βέρτης έγινε κουμπάρος!

Ο Νίκος Βέρτης έγινε κουμπάρος!

Στο γάμο του πιο πιστού του θαυμαστή, Παναγιώτη Χριστοφόρου, βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης και όχι σαν καλεσμένος… αλλά σαν κουμπάρος...

Η Dita έχει έμπνευση!
Ο Νίκος Βέρτης έγινε κουμπάρος!
Στο γάμο του πιο πιστού του θαυμαστή, Παναγιώτη Χριστοφόρου, βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης και όχι σαν καλεσμένος… αλλά σαν κουμπάρος! 

Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” η γαμήλια τελετή έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου. “Ο Νίκος ήταν πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Είχε δώσει υπόσχεση στον Παναγιώτη πριν από χρόνια ότι θα γίνει κουμπάρος στον γάμο του κι όταν του έγινε η πρόταση από το ζευγάρι, εκείνος δέχθηκε με χαρά να τους παντρέψει. Η φιλοξενία που δέχθηκε στην Κρήτη ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Ο Νίκος ενθουσιάστηκε με τις τοπικές γαμήλιες παραδόσεις. Ειδικά όταν έπεσαν οι μπαλοθιές, η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική. ” περιγράφει στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Στο γάμο βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου το κέφι απογειώθηκε όταν στο γλέντι το οποίο έγινε στο νυχτερινό χώρο «Ανασρομές στις Αχαρνές», στη σκηνή ανέβηκαν τόσο η Νατάσα, όσο και ο Νίκος που τραγούδησαν γνωστές τους επιτυχίες.
Κλείσιμο

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης