Τάκης Ζαχαράτος για την κηδεία της Παπά: «Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί»

Τάκης Ζαχαράτος για την κηδεία της Παπά: «Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί»

Το παράπονό του από κάποιους καλλιτέχνες που δεν έδωσαν το παρών στην κηδεία της Ειρήνης Παπά εξέφρασε ο ηθοποιός - «Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν, εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε» δήλωσε

zaxaratos
Δηλώσεις παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος κι εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονό του σχετικά με τα άτομα που έδωσαν το παρών στην κηδεία της Ειρήνης Παπά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» κι αρχικά, δήλωσε για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή: «Για εμένα δεν είναι ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή και οι άνθρωποι αυτοί είναι αθάνατοι. Θύμωσα στην κηδεία της. Η Ειρήνη Παπά για μένα δεν είναι μία ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία. Είναι εθνικός θησαυρός που έγινε παγκόσμιος».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn1stdjmcw9l)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, εξήγησε πως απογοητεύτηκε από κάποιους ανθρώπους του θεάτρου, που ενώ θα έπρεπε να δώσουν το παρών στην κηδεία της, δεν το έκαναν.

«Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί. Όταν μιλάμε για τη μεγαλύτερη τραγωδό του κόσμου, όταν έχει υποκλιθεί ο πλανήτης ολόκληρος, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρευρεθείς», τόνισε.

«Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν. Εμείς θα έπρεπε να το δείξουμε και να την τιμήσουμε, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», συμπλήρωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα δάκρυα της Μέγκαν που δεν έπεισαν και η «απειλή» από την αυτοβιογραφία του Χάρι

Είναι το δημοψήφισμα, το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία;


Άνδρας αυτοπυρπολείται κοντά στο γραφείο του Ιάπωνα πρωθυπουργού στο Τόκιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης