Θανάσης Αλευράς: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, ήμουν σε περιοδεία και ήταν πολύ δύσκολο»

Θανάσης Αλευράς: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, ήμουν σε περιοδεία και ήταν πολύ δύσκολο»

«Κατάφερα και πήγα στην κηδεία του πατέρα μου. Ήμουν σε περιοδεία και έπρεπε να φύγω να πάω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του 

Thanashs-Alevras125
Ο Θανάσης Αλευράς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη του, μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής«Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων, ο ίδιος έκανε λόγο για μία δύσκολη περίοδο, όταν έχασε τον πατέρα του.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την επιθεώρηση, όπου πρωταγωνιστεί και σχολίασε την περίοδο που έχασε τον πατέρα του και παρόλα αυτά, όφειλε να βρίκσεται σε περιοδεία. 

«Όταν έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου, εγώ βρισκόμουν σε περιοδεία και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κατάφερα και πήγα στην κηδεία του πατέρα μου. Ήμουν σε περιοδεία και έπρεπε να φύγω να πάω ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερα. Η δουλειά αυτή έχει τέτοια. Δεν τολμάς να αρρωστήσεις., δεν τολμάς να σπάσεις το πόδι σου σαν άνθρωπος. Εμένα που μου είχε συμβεί αυτό, είχα πάει στο θέατρο με μπότα και έπαιξα, γιατι δεν υπήρχε αντικατάσταση. Δεν γινόταν αλλιώς δηλαδή», τόνισε ο Θανάσης Αλευράς. 

Σε ότι έχει να κάνει με την νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος σχολίασε: «Εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ στην παράσταση είναι ότι δίνει κάτι το διαφορετικό. Επειδή είναι επιθεώρηση, κάνει πολιτικό σχόλιο με ένα άλλο τρόπο, πολύ πιο έξυπνο, με πολύ ωραίο χιούμορ. Κάτι πρόσφατο που θυμάμαι από την παράσταση ήταν από χθές όπου βρισκόταν εκεί ένας κύριος με ένα πράσινο μπλουζάκι με ένα πολύ περίεργο γέλιο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Παρέσυρε όλο τον κόσμο, παρέσυρε και εμάς. Ήταν μια τέλεια στιγμή».

Δείτε το βίντεο: 
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clb08swqbnch)


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης