Έρρικα Πρεζεράκου... μια απόγονος του Κολοκοτρώνη!

Έρρικα Πρεζεράκου... μια απόγονος του Κολοκοτρώνη!

Μια απόγονος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «κυκλοφορεί» στους δέκτες μας και αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου. Η Έρρικα μίλησε...

Τραγωδία στις ΗΠΑ
Έρρικα Πρεζεράκου... μια απόγονος του Κολοκοτρώνη!
Αυτό κι αν είναι είδηση… Μια απόγονος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «κυκλοφορεί» στους δέκτες μας και αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου. Η Έρρικα μίλησε στο περιοδικό “People” για τον χαμό του παππού της, που την συγκλόνισε περισσότερο απ’ ό,τιδήποτε άλλο στη ζωή της: “Ο θάνατός του με συγκλόνισε και με σημάδεψε τόσο, ίσως περισσότερο και από τον χαμό του μπαμπά μου. Το σοκ ήταν πραγματικά τεράστιο. Νιώθω ευγνωμοσύνη επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ο παππούς μου. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε, αλλά είχα αυτόν, τον Βλαδίμηρο Κολοκοτρώνη!”

Μεταξύ άλλων, η Έρρικα απάντησε στο αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου: “Νομίζω πως όχι. Το βρίσκω πολύ εγωιστικό, γιατί θα κάλυπτε την δική μου ανάγκη για συντροφικότητα. Το παιδί μου θέλω να έχει σωστά πρότυπα. Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να τον ερωτευθώ παράφορα, να κάνουμε οικογένεια και να γεράσουμε μαζί. Δεν θέλω να γίνω μια μάνα που θα “κρέμεται” και θα εξαρτάται από τα παιδιά της.”

Κλείσιμο
Όσο για την προσωπική της ζωή; “Μου λείπει, αλλά από την στιγμή που όλο αυτό θέλω να προκύψει αβίαστα, δεν το πιέζω. Έχω εκφράσει αυτή την επιθυμία στον εαυτό μου και ότι είναι να γίνει, θα γίνει.”
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης