Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μου πέταξε όλα τα πράγματα από το καμαρίνι στην πίστα»

Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μου πέταξε όλα τα πράγματα από το καμαρίνι στην πίστα»

«Δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε, είχα γίνει έξαλλη», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια

giagousi
Η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξομολογήθηκε τον μεγάλο ανταγωνισμό που βίωσε από συναδέλφους της, ενώ θυμήθηκε και ένα δυσάρεστο συμβάν αναφορικά με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», για το πώς αντιμετώπισε το ανταγωνιστικό περιβάλλον στον χώρο του τραγουδιού, ενώ περιέγραψε και το περιστατικό που συνέβη στο καμαρίνι της από συνάδελφό της. Σχετικά με αυτό είπε:

«Έχω δεχτεί ανταγωνισμό από συναδέλφους, αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι και να μην στέκομαι σε αυτά. Μου έχουν συμβεί διάφορα. Όπως για παράδειγμα, μια συνάδελφος μου είχε πετάξει όλα τα πράγματα από το καμαρίνι. Θυμάμαι είχα γενική πρόβα κι όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα τα είχε βγάλει από το καμαρίνι και τα είχε πετάξει στην πίστα.

Δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε. Είχα γίνει έξαλλη. Ήξερα ποια κοπέλα το είχε κάνει, αλλά προσποιήθηκα ότι δεν γνώριζα, καθώς δεν μπορούσα να το αποδείξω. Μπορώ να σου πω ότι αργότερα με αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες, αλλά δεν της είπα ποτέ τίποτα. Δεν ξέρει ότι γνωρίζω ότι το έκανε εκείνη».

2017_LITSA_GIAGOYSI_29032013


Στη συνέχεια η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για τον ρόλο που παίζει το οικονομικό κίνητρο, ακόμη και για συνεργασίες που θα ήταν ανεπιθύμητες.

«Εξαρτάται από το ποιοι θα ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις να το προσπαθούσα, αν ένιωθα ότι αυτή η δουλειά θα μου έκανε καλό. Να σου πω σε αυτό το σημείο, ότι το οικονομικό ήταν πάντα το τελευταίο που με απασχολούσε», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα

«Ονειρικό» παρουσιάζει τον γάμο του με τον Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος - «Ποτέ δεν υπάρχει βία μεταξύ μας»

Αυτό είναι το σπίτι που «μπούκαραν» οι διαρρήκτες πριν από την καταδίωξη στον Διόνυσο - Δείτε φωτογραφίες

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι εργασίες μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης