Joanne: Οι κρίσεις πανικού, το πρόβλημα όρασης και ο πατέρας της, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Joanne: Οι κρίσεις πανικού, το πρόβλημα όρασης και ο πατέρας της, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Η τραγουδίστρια και κόρη του τηλεοπτικού «Καραπάνου» του Σασμού παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη - Δείτε το βίντεο

joanne
Δηλώσεις παραχώρησε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις κρίσεις πανικού, που πάθαινε στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο κοινό ως Joanne μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι ανέφερε αρχικά, πως στο παρελθόν δίσταζε να συμμετάσχει σε κάποιο show, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το άγχος της.

«Έχω φοβερό θέμα με το άγχος. Λόγω αυτού, δεν είχα σκοπό να δηλώσω ποτέ συμμετοχή σε κάποιο show. Όταν ξεκίνησα το Λύκειο, άρχισα να έχω τρομερό άγχος κι όταν έφτασα στις πανελλήνιες, έγινε ακόμα πιο έντονο. Δεν ήθελα ούτε να βγαίνω από το σπίτι, πάθαινα κρίσεις πανικού. Μετά σταμάτησα τη διαδικασία των Πανελληνίων, γιατί δεν άντεξε ο οργανισμός μου. Και οι γονείς μου με στήριξαν, μου είπαν "δεν θα πεθάνεις κιόλας για τις πανελλήνιες"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει.

«Πρόκειται για τη νόσο Σταρκαρντ. Είναι μια ανίατη νόσος, για την οποία η ιατρική δεν βρήκε ακόμα θεραπεία. Υπάρχει μια μεμβράνη μπροστά από τα μάτια, που στη δική μου περίπτωση έχει λέπτυνση. Δεν λειτουργεί λοιπόν, πολύ καλά η κεντρική όραση, δεν μπορώ να εστιάσω και δεν βλέπω πολύ έντονα τα χρώματα. Και το ένα μου μάτι βλέπει με κλίση», εξήγησε η νεαρή τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdyg3a0i58x)
Κλείσιμο

«Κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα στα 15 μου. Καθόμουν πάντα στο τελευταίο θρανίο και κάποια στιγμή, απλώς δεν έβλεπα. Φαντάστηκα ότι έχει ανέβει ο αστιγματισμός μου και λέω "κάποια στιγμή θα το κοιτάξω". Τότε είχα αγόρι και δεν τον έβλεπα στον δρόμο, δεν τον χαιρετούσα, ούτε τη μαμά μου δεν έβλεπα, κανέναν. Το αγόρι μου τότε, πήγε και τους είπε εκείνος ότι "πρέπει να την πάτε στον γιατρό, δεν νομίζω ότι βλέπει"», ανέφερε.

Όπως είπε αργότερα, αρχικά δεν το είχε πάρει πολύ ψύχραιμα, αλλά στη συνέχεια, το ξεπέρασε. «Είχα και έχω ακόμα δίπλα μου ανθρώπους να με βοηθάνε σε πράγματα, που μπορεί να δυσκολευτώ. Μου αρέσει πάντα να κάνω πλάκα με το πρόβλημά μου. Μουσικά μου προσφέρει πράγματα, μου δίνει μια απελευθέρωση, γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πατέρα της, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος υποδύεται τον ισοβίτη στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός».

«Εννοείται ότι βλέπω τον μπαμπά μου στον Σασμό. Ο αγαπημένος μας κύριος Καραπάνος. Είναι πολύ καλός πιστεύω και του πάει ο ρόλος. Τι άλλο να πω για τον μπαμπά μου;», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης