«Πάγωσε» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε φλερτ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Πάγωσε» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε φλερτ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

βαλα
Το μεσημέρι της Πέμπτης 13/1, η Eυρυδίκη Βαλαβάνη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και ήρθε σε αμηχανία, όταν δέχτηκε μία έρωτηση από την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν της ζητήσει να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται στο φετινό Survivor, την ρώτησε αν υπήρχε φλετ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόλις άκουσε την ερώτηση, έμεινε άφωνη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ελένη Μενεγάκη: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αιφνιδιάστηκε με την ερώτησή της


«Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Επειδή το έβλεπα πολύ, θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε μία υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ; Πρώτη φορά το λέω. Σαν αίσθηση, αισθανόμουν κάπως σαν μία αναγνώριση. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω. Δεν είδα αγκαλιές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Όχι, όχι. Είχαμε μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το πω, όταν έφυγαν όλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε. Μετά από 5,5 μήνες είναι λογικό» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ εκείνης και του πρώην παίκτη της στο Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου.




Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης