Έγκυος τελικά η Κάτια Ζυγούλη;

Έγκυος τελικά η Κάτια Ζυγούλη;

Eίναι ή δεν είναι έγκυος τελικά η Κάτια Ζυγούλη; Οι φήμες πάντως που τη θέλουν να περιμένει το δεύτερό της παιδάκι δίνουν...

Έγκυος τελικά η Κάτια Ζυγούλη;
Eίναι ή δεν είναι έγκυος τελικά η Κάτια Ζυγούλη; Οι φήμες πάντως που τη θέλουν να περιμένει το δεύτερό της παιδάκι δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά, αν λάβουμε υπόψη μας το σχετικό δημοσιέυμα του περιοδικού "ΟΚ", φαίνεται πως οι τελευταίες φήμες αποδεικνύονται αληθινές.

Κλείσιμο


“Η Κάτια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της” αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. “Και εκείνη αλλά και ο Σάκης είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία τον ερχομό του δεύτερου μωρού, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο. Εξάλλου, ο Έλληνας σταρ και η σύντροφός του δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη τους, Αναστασία”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.



“Η αλλαγή στη σιλουέτα της δεν φαίνεται ακόμα, αλλά έχει ήδη αρχίσει να φορά ριχτά ρούχα. Γι’ αυτό τον λόγο απέφυγε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα”, λέει στο περιοδικό άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Πάντως αν όλα ισχύουν, ο πελαργός αναμένεται το Νοέμβριο, το μήνα δηλαδή που γεννήθηκε και η μικρή Αναστασία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης