Σάκης - Κάτια - Αναστασία: Τριήμερο στην Κέρκυρα!

Σάκης - Κάτια - Αναστασία: Τριήμερο στην Κέρκυρα!

Παρέα με τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή Αναστασία, ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε στην Κέρκυρα...

Σάκης - Κάτια - Αναστασία: Τριήμερο στην Κέρκυρα!
Παρέα με τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή Αναστασία, ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε στην Κέρκυρα όπου όλοι μαζί πέρασαν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.





Μετά το τέλος των εμφανίσεών του στο «Αθηνών Αρένα» ο Σάκης βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει λίγο χρόνο στην οικογένειά του αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες του, αφού σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει στο «Thalassa People’s stage».
Κλείσιμο

Οι τρεις τους, σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ»,  έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ πέρασαν οικογενειακές στιγμές στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή.



«Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε να απολαύσουν οικογενειακώς βόλτες κοντά στη θάλασσα, αλλά και σε γραφικά χωριά του νησιού», λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό «ΟΚ».

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κάτια να περιμένει το δεύτερο παιδί της, διαψεύδονται από την ίδια πηγή: «Μπορεί και οι δυο τους να θέλουν πάρα πολύ να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, όμως η Κάτια δεν είναι έγκυος. Προς το παρόν η Αναστασία αποτελεί το κέντρο της ζωής τους.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης