Λυδία Παπαϊωάννου: «Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, έχεις μία παραπάνω αγωνία για το παιδί σου»

Λυδία Παπαϊωάννου: «Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, έχεις μία παραπάνω αγωνία για το παιδί σου»

«Ο μικρός γεννήθηκε επτά μηνών και έμεινε δύο μήνες στη Μονάδα Εντατικής»  ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρώην παρουσιάστρια του MAD

mg_8605-copy-1050x1575-1
Η Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία έχει απομακρυνθεί πλέον από τον χώρο της τηλεόρασης και απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην «Ελένη». H πρώην δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο της γιο και τον πρόωρο ερχομό του στους επτά μήνες κύσης. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα.

«Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, καθώς ο μικρός μας γεννήθηκε επτά μηνών και έμεινε δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής, μπαίνεις σε μία διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Είχα μία εσωτερικευμένη αγωνία, δεν την έδειχνα, αλλά τη βίωνα. Πλέον βιώνω το άγχος που έχουν όλοι οι γονείς να είναι τα παιδάκια μας καλά» εξομολογήθηκε.

«Από την αρχή ήταν στόχος μου να εμφυσήσω στο γιο μου τη διάθεση να μαθαίνει πράγματα» πρόσθεσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfs1rf3qrbdd-st)

Έπειτα, γνωστοποίησε ότι έχει χωρίσει με τον Κυριάκο Μπαλάσκα, ωστόσο τόνισε ότι είναι ένας εξαιρετικός γονιός: «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν είμαστε πλέον μαζί. Είναι, όμως, ένας φανταστικός γονιός. Δεν λέω πατέρας, λέω γονιός γιατί όταν λέμε πατέρας ή μάνα, οι άνθρωποι τείνουν να αποδίδουν συγκεκριμένες ευθύνες και λειτουργίες στον κάθε ρόλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την οικογενειακή μας κατάσταση. Όταν δύο άνθρωποι σέβονται ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν εντάσεις, γίνεται να προχωρήσει πολύ όμορφα και γλυκά όλο αυτό».

Κλείσιμο

Για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία, υποστήριξε: «Παρά τον φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για εμένα να αφήσω τη δημοσιογραφία για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έκαναν τα πάντα για να μείνω στη ζωή», λέει η 42χρονη ανεμβολίαστη έγκυος που ήταν για 10 μέρες στη ΜΕΘ

Φωτιά σε κατάστημα με στρώματα στον Πειραιά

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες κλείστηκαν 192 χιλιάδες ραντεβού για την 1η δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης